MOMSTER Market Live #2

Vi er så stolte af at præsentere vores næste MOMSTER MARKET LIVE 2019. Det afholdes søndag 24. november 2019 – og yes, det blir med juletema denne gang! Kom og gør et kup blandt en masse lækre familirelevante produkter Danmarks ENESTE markedsplads, der kombinerer brands og bloggere – NYT og BRUGT under samme tag!!

// BRANDS

  • Til Momster Market Live #2 vil der være 32 stande med lækre brands, der sælger familierelaterede produkter til rigtig gode rabatter. Så kom og få fingre i produkter – både nye og dem du kender – til vanvittigt gode messepriser.

// BLOGGERE:

  • Du vil også møde 6 seje morbloggere, der sælger ud af deres egne og børnenes garderober til fantastiske priser. Gør et fund til både dig, ungerne og resten af familien.

Gratis

Der er gratis entre for alle gæster på dagen.

Juletema

Momster Market LIVE vil denne gang have et juletema, da datoen falder på den sidste søndag i november. Derfor vil vi have jul på programmet med julenisser og juleshows til de små.

Underholdning

Vi har sørget for underholdning til dagen – både med legeværksteder og shows. Hvem der skal optræde, afslører vi meget snart.

Goodiebag

Igen i år er der lækre goodiebags til de første 100 gæstere. Her vil være lækkerier både til børn og voksne. Så kom tidligt og få fingre i lækkerierne, som i kan hygge med under hele dagen.

Dato

Sæt allerede et stort kryds søndag 24. november 2019! Vi glæder os til at se dig – adressen er ligesom den plejer:

Enghavevej 80, 2450 København SV

Tilmeld dig allerede begivenheden her på Facebook.

Udstillerliste er på vej…