MOMSTER Market#2

Vi er så stolte af at præsentere MOMSTER MARKET #2 som afholdes søndag 24. november 2019 – og yes, der skal shoppes julegaver!

Kom og gør et kup blandt en masse lækre familieprodukter til Danmarks eneste markedsplads, der kombinerer brands og bloggere – altså NYT og BRUGT under samme tag!!

// BRANDS

  • Til Momster Market #2 vil der være 30 stande med lækre brands, der sælger produkter til rigtig gode rabatter. Så kom og få fingre i både nye kollektioner og gamle kendinge til vanvittigt gode messepriser.

// BLOGGERE:

  • Du vil også møde seje morbloggere, der sælger ud af deres egne og børnenes garderober til fantastiske priser. Gør et fund til både dig, ungerne og resten af familien.

Gratis

Der er gratis entre for alle gæster på dagen.

Underholdning

Vi har sørget for underholdning til dagen – både med legehjørner og shows.

Goodiebag

Igen i år er der lækre goodiebags til de første 100 gæster. Der er lækkerier både til børn og voksne i din goodiebag. Så kom tidligt og få fingre i lækkerierne, som i kan hygge med under hele dagen.

Dato

Sæt allerede et stort kryds søndag 24. november 2019! Vi glæder os til at se dig – adressen er som den plejer:

Enghavevej 80, 2450 København SV

Tilmeld dig begivenheden her på Facebook.

Udstillerlisten

Brand # 1: VacVac

Vacvac skaber børnetøj ud fra visionen om, at det skal være bæredygtigt og af høj kvalitet. Derfor bruger de primært stofrester for at mindske spild! Mega sejt!! Tøjet er samtidig af det blødeste materiale, så dit barn kan stortrives i det.

Brand # 2: Bakoba

Konstruktionslegetøj i skum, der er designet til at udvikle børn kreativitet, fantasi og motorik er lige præcis det, som Bakoba laver. Det inspirerer dit barn til at konstruere på alle måder – der er ingen regler, når det kommer til fantasien! Legetøjet kan også bruges i badet eller udenfor – det smides bare i opvaskemaskinen, når det skal vaskes.

Brand # 3: Nordic Simply

Nordic Simply er et nyt dansk brand. Brandet laver milestenskort og plakater, du kan markere barnets milepæle med. Alle deres produkter er svanemærkede og printet på øko-venligt papir.

Brand # 4: The Wild Hearts

Det danske brand laver økologisk modellervoks til rolig og kreativ leg. Modellérvoksen kommer i en genbrugelig aluminiumsbøtte, og du kan hurtigt tilkøbe ekstra modellervoks, som sendes i pakker af nedbrydeligt materiale.

Brand # 5: Auto-house

Auto-House har stor ekspertise indenfor salg og service af både nye og brugte biler. Deres veluddannede medarbejder kan guide dig i at finde den helt rigtige bil til netop din families behov.

Brand # 6: Emmibaby

Emmibaby er dansk design, der laver babyudstyr i økologisk bomuld – bl.a. babyneste, sengetøj og ammepuder.

Brand # 7: Djævlehuen

Brandet håndstrikker alle bestillinger, så de er skræddersyet netop til dig. Alt strikkes i øko tex merinould i højeste kvalitet.

Brand # 8: Flirty Birdy

Det danske brand laver bl.a. økologiske t-shirts i 100% bomuld, stofposer og meget andet – alt sammen med statement prints til den stærke mor.

Brand # 9: Mini-Star

Brandet laver de fineste julekugler med personlig tryk på. Så kan du få flot og personligt pynt på juletræet – eller en personlig gave til at ligge under træet til familien.

Brand # 10: Yoga i Skolen

Yoga i Skolen har lanceret de fineste børneyogakort, som børn og forældre kan bruge til at justere barnets energi- og koncentrationsniveau. Yogakortene sikrer også leg og hygge til hele familien ifølge momsterne, der testede dem i September.

Brand # 11: DuniDuo

DuniDuo producerer lækre kombiposer, så du som forældre kun skal investere i én pose. I én pose får du både lift, kørepose, legetæppe og meget mere. Så slipper du for at have hele børneværelset med, når du skal ud af døren.

Brand # 12: Siddebold

Siddebold laver siddebolde; et sundt og rygvenligt alternativ til en almindelig stol. Boldene fåes både til voksne og børn. Du kan tilkøbe et sødt dyreovertræk til bolden for at give den mere liv.

Brand # 13: SardKopenhagen

Hudpleje skal kunne forenkles i den daglige rutine, det er derfor vigtigt for brandet at skabe produkter, det gør en væsentlig forskel for dig og din hud. Produkterne er multifunktionelle, bæredygtige og naturlige, så du får den bedste oplevelse.

Brand # 14: Legeakademiet

Legeakademiet har fokus på lærende og udviklende legetøj, der skal kunne bruges til andet end blot underholdning og tidsfordriv. Legetøj skal kunne andet end blot at være farvestrålende og larmende: det skal bruges som et godt redskab til at udvikle vores børn og gøre dem klogere.

Brand # 15: Tjubang Sko

Tjubang Sko er Danmarks officielle forhandler af Rap sko. De designer selv Arauto RAP sko i samarbejde med fabrikken i Portugal. De anvender udelukkende de bedste materialer, så dit barns fødder kommer i de bedste sko. Forretningen bestræber sig på at give dig den absolut bedste oplevelse, når du handler sko hos dem

Brand # 16: Forlaget Bolden

Forlaget Bolden sælger mange forskellige børnebøger til flere aldersgrupper, så dig og ungerne kan få kvalitetstid sammen.

Brand #17: Vølve

Produkterne er baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres helende egenskaber. Du får produkter, der er fri for bl.a. kemikalier, så de kan bruges til både store og små, til en god pris.

Brand #18: Greenday Nordic

Greenday Nordic skaber sunde snacks af frysetørret frugt og vakuumfritteret grønt. Snacksne har samme konsistens som marengs og smager lige så sødt – men de er lavet af frugt. De er derfor et godt alternativ til slik og eftermiddags snacks.

Brand #19: Quinta Wine

Quinta Wine fokuserer på vin fra Portugal. De udvælger med omhu røde-, hvide-, rosé-, mousserende og portvine, som passer til danskeres måde at drikke vin på. Du får kyndig vejledning i, hvilken portogisisk vin, du skal købe.

Brand #20: Fannymia

Fannymia skaber børnetøj, der er behageligt at have på og lege i, og kan bruges til både hverdag og fest. Tøjet er syet i uld og bomuld, og med klassiske linjer og lækre prints. Tøjet skal være med til at gøre påklædning til noget særligt for børnene.

Brand #21: Mit Dejlige Hjem

Mit Dejlige Hjem laver plakater og andre små pyntegenstande til hjemmet, så du hurtigt og nemt kan pifte op. Designeren bag brandet brænder for, at man hurtigt kan skifte stil og design i hjemmet, uden at det kræver det helt store. Derfor kan du hos hende købe de mindre genstande, det kræver for at give hjemmet nyt liv.

Brand #22: Little Wonders

Little Wonders designer deres tøj fra bunden, og har fokus på kvalitet og bevægelighed, så ungerne kan lege og være børn, når de har det på. Du kan hos Little Wonders købe alt det børnetøj, du skal bruge til babyer og børn – så du ikke skal shoppe mellem flere forskellige brands.

Brand #23: Minifin

MiniFin sælger børnetøj til børn i alderen 0-8 år. Du kan shoppe flere forskellige brands hos dem, bl.a. MarMar og Petit Piao. Al tøj er af høj kvalitet, og Minifin har stort fokus på kun at sælge de lækreste varer.

Brand #24: Skovalfen

Skovalfen har et bredt udvalg af legetøj, der kan inspirere børn i aldre til at være fantasifulde og sjov, mens de lærer. Al legetøj har til fokus at udvikle børns sanser mens de gør, hvad børn gør bedst. Det hele er bæredygtigt, og du kan derfor shoppe legetøjet til ungerne med god samvittighed. 

Brand #25: Moon, Moomy & Me

Moon, Mommy & Me er et univers med forkælelse og bæredygtighed. Der er et ekstra fokus på bæredygtighed, så alle brands du kan shoppe hos dem er bæredygtige. Det skal være nemmere at shoppe og sælge secondhandtøj, og der skal være mere fokus på det – og det finder du alt sammen hos Moon, Mommy & Me.

Brand #26: VOXL Blocks

VOXL blocks kan sammensættes på alle sider, og dit barn får derfor en større frihed til at lave konstruktioner. Det danske brand er de første, og eneste, på markedet med denne type klodser. Alle klodserne er CE-mærket, fri for ftaler og lavet i genanvendelig ABS plast.

Brand #27: Designed Learning

Designed Learning desginer produkter, der er pæne nok til, at man vil have til at stå fremme, samt sjove og spændende nok til, at børn vil være med til at bruge dem. Produkterne er med et fokus på læring for ungerne, og mere overskud til forældrerne.