MOMSTER Market #1

Momster Market LIVE 2018

Den første Momster Market LIVE blev afholdt søndag 7. okt 2018. Vi havde 15 standpladser, der blev fordelt mellem de bedste brands, vi kendte og 3 bloggerstande, som blev fordelt til de bedste mor-bloggere i Danmark. Nogle af brandsene var allerede blevet omtalt af vores bloggere, mens andre var nogle, vi er vilde med på Momsterkontoret.

Brandsene havde taget et super lækkert udvalg af fede produkter med til rigtig gode priser, som vi vidste vores gæster vil elske. Og så havde vi tre forskellige morbloggere, som alle havde tømt egen samt ungernes garderober.

Da det var første gang, vi holdt Momster Market Live, var det med lige dele begejstring og nervøsitet. Der er jo mange detaljer, der skal holdes styr på, så det var med tungen lige i munden, at vi åbnede døren op til de ventende gæster. Det gik fantastisk hen over hele dagen og der var rigtig god stemning blandt standejerne.

Vi lærte rigtig meget af denne, vores allerførste gang, og kan med denne erfaring gå i gang med at planlægge næste års Momster Market LIVE!

Udstillerlisten

Her er den komplette liste over alle brands og bloggere, der havde en stand til Momster Market LIVE søn 7. okt 2018. Du kan læse mere om de enkelte brands og bloggere lige her.

Brand # 1: Go Baby Go

GoBabyGo laver kravlegear til de små, som sikrer, at dit barn kommer motorisk godt fra start. Da Momstrene testede GoBabyGo med deres kravleglade Momster-børn fandt de ud af, at strømperne ikke kun hjælper med at fremme børnenes motorik, men at produkterne også er lavet af superlækkert materiale, og at især strømperne har en virkelig god pasform. Til Market tager GoBabyGo en masse forskellige produkter med, herunder strømpebukser, strømper, leggings og knæbeskyttere til børn fra 6 måneder til 4 år.

Brand #2: Christina Hansen

Christina Hansen CPH laver lækker, kvalitetsbevidst og økologisk grød til de små. Grøden er danskproduceret og lavet på rigtig mælk og så indeholder den både mindre sukker og mindre mættet fedt end mange andre babygrødsprodukter. Grøden indeholder samtidig flere kostfibre, hvor hovedingrediensen er havre. Da Momstrene testede grøden fra Christina Hansen CPH, blev de især imponerede over grødens kvalitet og funktionalitet. Til Momster Market kan dig og din baby smage grøden fra Christina Hansen CPH og søskendemærket Woodland Wonders.

Brand #3: Units

Units er en dansk designvirksomhed, der udvikler nye innovative produkter til hjemmet. Produkterne er fantastiske til sjove rolleleg og læring, ligesom de er med til at stimulere børnenes grov- og finmotorik, at styrke deres sanser og kreativitet. På Market kan du få fingrene i Units’ Animal Farm og Nordic Animal-serie med 11 forskellige dyr i 3 forskellige størrelser.

Brand #4: Filip og Fillipa

Fillip og Fillipa laver lækkert udstyr til de små; Her kan du finde både babynests, ammepuder, sengerande, sengetøj, puslekurvesæt, puslepudebetræk og strikkede tæpper, og det er netop alle disse produkter, som du kan finde på Momster Market. Alt stof er desuden økotexsertificeret 100% bomuld.

Brand #5: Babboe

Babboe står bag de populære ladcykler, som du sikkert har set i gadebilledet. Momstrene og Momster-ungerne har tidligere testet deres løbeladcykel, som er særligt fremstillet til de yngste familiemedlemmer. Babboe medbringer ladcykler til Momster Market LIVE samt løbeladcykler, der kan købes på messen kontant til en særlig fordelagtig pris.

Brand #6 Silly Doh

Silly Doh er magisk silikoneler, som stimulerer børnenes sanser og vækker deres kreativitet. Da Momstrene og Momster-børnene testede det magiske ler, var de især imponerede over den alsidighed, som produktet har. Leret smuldrer eller lugter ikke, det er nemt at arbejde med og nemt at gøre rent efter, når legen er slut. Det særlige ved Silly Doh er, at leret er med til at udvikle børnenes finmotorik og stimulere deres fantasi. På Momster Market tager Silly Doh et komplet udvalg med, hvor priserne er sat ned med 50%.

Brand #7 Portrætværket

Portrætværket tager smukke og professionelle billeder, som kameratelefoner slet ikke kan måle sig med. Annette sørger for at indfange de naturlige øjeblikke, hvor personligheden virkelig skinner igennem. Det har Momsterkontoret selv erfaret, da vi var afsted til en fotografering hos Annette. Til Momster Market sælger Portrætværket en fotografering til blot 500 kr. Du har ligeledes mulighed for at købe gavekort til fx barnedåb.

Brand #8 Little Green People

Little Green People er en webshop, der fører økologisk børnetøj. Webshoppen har primært tøj til størrelse 0-4 år, men de fører også tøj til præmatur og til mor og far, ligesom de har bamser, ranger og dyr i naturgummi. Her finder du superlækre brands som Engel og Organic Zoo. På Momster Market tager Little Green People en masse lækkerier med til vintersæsonen fra Engel.

Brand #9 Designed Learning

Designed Learning står bag nogle helt fantastiske plakater. Her tages udgangspunkt i hverdagsrummet, hvor familien er samlet, og hvor læring er en fælles interesse. Børnenes naturlige nysgerrighed gør, at de bliver draget af de smukke plakater, som er særligt velegnede til aldersgruppen 3 – 10 år. Hver gang du køber hos Designed Learning støtter du desuden Børns Vilkår. På Momster Market tager Designed Learning forskellige plakater med, et clipborad til ugeplanlægningen i familien, samt piktogrammer og en magnetisk bordskåner formet som Sjælland.

Brand #10. Racing Kids

Racing Kids er et superlækkert brand, der laver accessories til børn. Racing Kids er især kendt for deres fantastiske elefanthuer, som findes i et hav farver, så der er lidt til enhver samg. Elefanthuerne laves både runde og spidse, og de er både varme og komfortable, ligesom Racing Kids også står bag nogle rigtig fine halsedisser og luffer til børn. På Momster Market tager Racing Kids deres klassiske elefanthuer og tophuer med i uld og bomuld til alderen 0 – 10 år. Racing Kids medbringer også luffer og halsedisser til både baby og børn.

Brand #11 Mini Mai CPH

MiniMai Cph er en fantastisk børnebutik, som har fokus på babybæring. MiniMai Cph giver uddannet vejledning til babybæring, ligesom de har slyngevejledning, hvor de går i dybden med ergonomi og tilknytning. Du kan også få gode råd til strækvikler og fastvikler, så du lærer at vikle dit barn på den bedste måde. På Momster Market kan du få indsigt i disse teknikker, når MiniMai Cph medbringer deres fantastiske vikleredskaber.


Brand #12 Tegn til Baby

Kender du Tegn til Baby? Babytegn er en fantastisk måde at kommunikere med dit barn på før talesproget udvikler sig. Barnets motoriske evner udvikler sig langt hurtigere end talesproget, og med babytegn har du mulighed for at kommunikere med dit barn via relevante basistegn fra din og babys hverdag. Hermed undgår du unødvendige frustrationer, din hverdag bliver lettere, og ikke mindst sjovere, fordi du nu kan kommunikere med din baby. Det fantastiske ved babytegn er desuden, at tegnene medvirker til, at dit barn udvikler sine kognitive og talemæssige færdigheder langt bedre end de børn, der ikke har lært at kommunikere via babytegn. På Momster Market LIVE kan du lære mere om brugen af babytegn.

Brand #13 Kreakassen

Elsker du også at lave kreative projekter med ungerne? Men kniber tiden og overskuddet til at finde på noget nyt hver gang? Så skal du have fat i en kreakasse! Kreakassen kommer til Momster Market! Konceptet er enkelt: Du abonnerer på en kasse fuld af kreativitet, skræddersyet til din families behov. Så er der altså garanteret en masse kvalitetstid med familien – fantastisk! På Momster Market får du mulighed for at lære meget mere om disse skønne kasser.

Brand #14 Zoo-design

Zoo-design laver alt fra hagesmække til suttesnore til sutteklude til sengetøj til børn. Zoo-desgins prints er festlige og farverige, hvilket er et kreativt alternativ til de traditionelle og ensfarvede børneprodukter, som ellers er på markedet. De farverige prints er med til at styrke barnets indlæringsevner, idet printet med de mange farvestrålende dyr lægger op til masser af snak om dyr og alt hvad der dertil hører. På Momster Market sælger Zoo-design ud af deres megalækre hagesmække, savlesmække, sengetøj, kjoler og bukser – og så endda med gode rabatter.

Brand #15 Mikaka Skincare

Mikaka Skincare er en hudplejeserie, som både er naturlig og økologisk. Produkterne er fri for parabener, kunstige farver og dufte, de indeholder ingen alkohol eller petrokemikalier. Produkterne fra Mikaka Skincare er skabt til dig, som ønsker eksklusive og økologiske produkter til en overkommelig pris. På Momster Market kan du endda få fingrene i de lækre produkter til endnu billigere penge.

Blogger #1

Alexandra Staffensen har bloggen Migogmintinderbaby.dk. Her blogger hun om svære emner såsom utroskab, incest og angst – og om hvordan man tackler livet som enlig mor til en skøn 3-årig, der både skal jonglere uddannelse, morliv og alt hvad der dertil hører. På Momster Market sælger Alexandra ud af sin egen og sønnens ting og sager.

Blogger #2

Viktoría Gudrun blogger på Viktoriagudrun.dk. Her blogger hun om livet som mor med forskellige psykiske diagnoser, fx skizofreni, PTSD og Borderline. Viktoría er hudløst ærlig, hvilket også var en af grundene til, at hun blev kåret som september måneds morblogger. Til Momster Market sælger Viktoría ud af sin egen og sønnens garderobe.

Blogger #3

Heidi Meyer Vallentin har bloggen Meyermor.dk, hvor hun blogger om livet på Islands Brygge som sammenbragt familie. Heidi er derudover jordemoder, hvilket også ses på hendes blog, da hun har en stor passion for livets gode start. Hun deler derfor ud af sine tanker og oplevelser med fødselsforberedelse samt hendes smertelindringsteknik Meyermetoden. På Momster Market sælger Heidi ud af sin egen og ungernes garderober.

Vi ses til Momster Market LIVE!